20200405

5.4.

Ylösnousun aikaan aurinko paistoi siniseltä taivaalta. 7.2 astetta plussalla. Ja sehän ei ollut kovin varahin.

Aamupalaa ja kahvia.

11 seurasimme Uskotv:sta netin kautta seurakuntamme Sunnuntaijuhlaa Jouko Reenilä johti ja puhui. Hannu-Heikki Hyppönen saarnasi. Musiikissa nelihenkinen ryhmä: Jouko Reenilä, kitara ja laulu, Jussi Rautanen, basso ja laulu, Hannu-Heikki Hyppönen, koskettimet, Timo Hurskainen, rummut. Ajankohtaista asiaa. hyvä tilaisuus.

Kävin kävelemässä 21.4 km rukouskävelyn. Happeakin sai. Ja onhan se kuntoiluakin. Lähtökohtana oli kuitenkin se kuntoilu, mutta kun uskovainen olen, niin rukous liittyy siihen erinomaisen hyvin. Koko ajan pasitoi aurinko ja taivas oli sininen. Tuuleskeli "jonniivverran". Keskustan kautta kävelin Mannilan ohi ja edelleen Kolkanlahden suuntaan, Kokkolan tielle ja sitä sitten kotiin.

M-L kävi omalla lenkillään lenkkini aikana.

Kotia tultuani sainkin hyvää syötävää, sillä M-L oli tehnyt VHH-rullan, jossa sisällä lihaa ja salaattia. Jälkiruuaksi mämmiä.

Minulle Palmusunnuntaina tulevat aina mieleen Pajunkissat. Sieltä se lapsesta asti juontaa juurensa. Niitä, Pajunkissoja, oli nytkin tuolla tienvarsilla.

Kävin saunassa. Se vain tekee hyvää lenkin jälkeen.

Lueskelin kirjaa.

Laitoin tulen takkaan.

Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel olivat Summassaaren kankailla lenkillä. Mukava kun perheet yhdessä harrastelevat ja oleskelevat.

Aaro soitteli juoksulenkiltään mummille. Pitkään puhelivat. Teron "pere" oli ollut eiliten myös "luonnonhelmassa", tuli kuvia. Mukana taisi olla Marin siskon "pere."

28 ihmistä kuollut Suomessa Koronaviruksen vuoksi tähän mennessä.

"Elämme vanhurskaudessa, kun pysymme totuudessa ja ojentaudumme Jumalan antaman päämäärän mukaan" (Carter Conlon, On aika rukoilla, Kristillinen Kirja- ja Musiikkikustannus KKJMK Oy, s. 51).

Siunausta!

Ps. "Olkoon mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä" (Kol. 3:2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti