20200415

15.4.

 Sehän on taas keskiviikko. Pian viikonloppu. Elämä - ja Korona - jatkuu. Nousu uuteen päivään kylläkin meni vähän myöhäiseksi - mutta eipä kuitenkaan myöhästytty koulusta, eikä työstä, eikäpä varmaan mistään muustakaan. "Eläkeläiskaranteenilaiset." 4.8 lämmintä ja harmaa taivas nousun aikaan.

Aamupalaa - mm. lämpimiä voileipiä, jossa päällä tonnikalaa, juustoa ja raejuustoa - kahvia.

Kuuntelimme Terhi-Marjan "perekunnan vatsappiin" lähettämän "Päivän biisin". M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Luin Hesekielin kirjaa.

Uudenmaan sulku avattiin tänään. Saapi nähdä mitä se vaikuttaa maan Korona-tilanteeseen. Pitkät olivat olleet jonot lähdössä alueelta liikenteeseen.

Olikohan tähän mennessä 72 Koronaan kuollutta maassamme.

Kävin vähän " raittiissa ilmassa" - urheilukentällä, jossa tein 10 km liikuntasuorituksen. Joka toisen kilometrin kävelin ja joka toisen juosta hissuttelin. Ollut taas tänään sellaista säätä kuin eilenkin - satanut lunta vähän väliä. Aurinkoa näyttänyt välillä. Taisi lenkin loppuvaiheissa olla silkkaa vettä.

Ruokaa ja kahvia.

Laitoin takkaan tulen. Selkeä aurinkoinen sää illalla.

Kahvia.

Uutisten ja luonto-ohjelmien seuraamista - mm. nousuvedestä kertovan ohjelman.

Iltapalaa ja teetä.

Huomenna ajattelin kirjoittaa jotakin aiheesta: ARMOLLISUUS/ARMOTTOMUUS. - ainaskin jotakin - tietenkin, jos jHs. Emmehän me kukaan tiedä olemmeko elossa tai kirjoituskunnossa huomenna.

"Kun rukoilemme, että mahdoton muuttuisi mahdolliseksi, me tunnustamme, että lihan voimalla, omine osaamisinemme ja taitoinemme emme saa aikaiseksi mitään. Siihen tarvitaan Jumalan Henkeä. Kristittyinä meidän ei pitäisi vain myöntyä, että ihmeitä saattaa tapahtua, vaan suorastaan odottaa niitä. En tarkoita sitä, että Jumalan ihmeitä olisi tarjolla niin kuin tavaratalossa tavaraa. Niitä ei ole tarkoitettu henkilökohtaiseksi hyödyksemme tai joksikin ylellisyystarvikkeeksi. Toki Jumala siunaa meitä, mutta hän ei ole mikään avaruustaikuri, joka taikoo tusinaihmeitä itsekkäisiin pyyteisiimme. Jumala toimii meille mahdottomien asioiden ulottuvuudessa tuodakseen pelastuksen ihmisille ja kunniaa omalle nimelleen. ... Me rukoilemme ja uskomme, että Jumala, joka saa mahdottomista asioista mahdollisia, tekee sen, mihin emme omassa voimassamme pysty" (Carter Conlon, On aika rukoilla, Jumalan voima muuttaa kaiken, Kristillinen Kirja- ja Musiikkikustannus KKJMK Oy 2020, s. 130, 131).

Siunausta!

Ps. "Tämä on Herran sana Serubbaabelille, näin kuuluva:Ei sotaväellä eikä voimalla, vaan minun hengelläni, sanoo Herra Sebaot" (Sak. 4:6).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti