20200402

2.4.

Pastori Mika Turuselle, Lappeenrantaan, sydämelliset syntymäpäiväonnittelut täältä meiltä - kahdelta "karanteenivanukselta!"

0.7 astetta plussalla siihen aikaan kun - en aikaisin - nousin tähän torstaihin. Harmaa taivas. Aurinko harmauden takaa kuulteli. Hiljalleen sateli lunta.

Aamupalaa ja kahvia. 

Kuuntelimme ministerien tiedotustilaisuutta.

M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Laitoin takkaan tulen.

Kävin kylällä. Hain apteekista "roppeja" - niitä, joita jatkuvasti joudumme käyttämään, kun emme ole vielä parantuneet sairauksista, joihin niitä tarvitaan. Sekä "karanteenivaarille, että -mummille niitä piti hakea. Samalla reissulla kävin punaisella - sulalla - urheilukentän radalla kävelemässä 1.6 km. 

Söimme. M-L oli paistanut kaurakeksejä. Kahvin kanssa ne kyllä maistuivat.

Kävin urheilukentällä vielä "haukkaamassa happea". Kävelin 13.4 km. Pari astetta lämmintä. 15 km tulin kävelleeksi tänään. Samallahan ne lenkit voi pitää myöskin rukouskävelyinä. Voi olla ikäänkuin "lyömässä monta kärpästä yhdellä iskulla."

Kahvia.

Kävin hakemassa Rantalan Jussin postilaatikosta Rintamaposteja, jotka hän oli monistanut. Kiitokset Jussille! Pariin postilaatikkoon niitä vein. Loput menevät postin kautta. Lunta satoi sakeasti. Pitkin päivää on lumia leijaillut, milloin enemmän, milloin vähemmän..

Laitoin Rintamapostit kotiin tultuani kuoriin. M-L neuloi sukkia.

Iltapalaa ja teetä.

Suomessa on kuollut tähän mennessä 19 ihmistä korona-viruksen vuoksi.

"1. POHJOIS-KOREA
Maa on edelleen maailman vaarallisin paikka kristityille. Afganistan (2) ja Somalia (3) ovat kuitenkin vain yhden ja kahden pisteen päässä Pohjois-Koreasta.

23. KIINA.(nousi sijalta 27).
Sijoituksen nousun syy on kristittyihin kohdistuvan painostuksen lisääntyminen. Ainakin 5576 kirkkorakennusta suljettiin tai tuhottiin tai niihin kohdistettiin muunlaisia toimenpiteitä. Alle 18 vuotiaita lapsia ja nuoria kielletään osallistumasta seurakunnan tilaisuuksiin"

(Open Doors, World Watch List 2020, s. 9).

Siunausta!

Ps. "Mutta kiitos Jumalalle, että te, jotka ennen olitte synnin palvelijoita, nyt olette tulleet sydämestänne kuuliaisiksi sille opin muodolle, jonka johtoon te olette annetut. ja että te synnistä vapautettuina olette tulleet vanhurskauden palvelijoiksi" (Room. 6:17-18).

HUOM! GLOBAALI RUKOUSPÄIVÄ - YOUR LOVEWORLD - JATKUU HUOMENNAKIN KLO 21-00, www.tv7plus.fi. Mukana pastori benny Hinn, Kalifornia ja pastori Chris, Lagos, Nigeria. Tallenteita aikaisemmista illoista löytyy netistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti