20200410

10.4.

Tänään on Pitkäperjantai. Kristikunta muistelee Jeesuksen kärsimistä ja kuolemaa syntiemme tähden. Parituhatta vuotta sitten "Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa."

Hyvissäajoin nousimme. 0.6 lämmintä. Aamupalaa ja kahvia. Luin Hesekielin kirjaa.

Terhi-Marjalta tuli tänään ajankohtainen "Päivän biisi" perhekuntamme "vatsappiin": Via Dolorosa. Eilen myös: Getsemanesta kertova laulu.

Laitoin kahvipullon reppuun ja vähän suuhunpantavaa. Sitten vain reppuselkään ja "baanalle". "Karanteenivaari" oli ajatellut kävellä tänään 50 km lenkin - ja sen hän tekikin. Tuolla Kannonkosken suunnalla "keputtelin". Pilvistä. Aurinkokin paistoi. Tuuleskelikin. Lumia näytteli useamman kerran. 30 km jälkeen tuli sakeasti sellaisia "pieniä tyroksiapalloja. Tie tuli ihan valkoiseksi. Tuollaisella pidemmällä matkalla ehtii olla myös kanssakäymisessa Herransa kanssa - jos lyhyemmälläkin. Yli 1 aste lämmintä palattuani kotiin.

Kotiuduttuani laitoin saunan lämmite ja kohta jo istuskelin löylyissä.

Iltapalaa ja teetä.

M-L oli tänään käväissyt Höytiällä, Timoilla. Tosin vain pihassa käynyt.

Seurasin klo 21 - 23.30 Globaalia rukousiltaa TV7Plussasta, netin kautta.

Siunausta!

Ps. "Sillä minä annoin teille ennen kaikkea tiedoksi sen, minkä itse olin saanut: että Kristus on kuollut meidän syntiemme tähden, kirjoitusten mukaan, ja että hänet haudattiin ja että hänm nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan" (1. Kor. 15:3-4).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti