20200409

9.4.

Jumalan siunaamaa Pääsiäisen aikaa sinulle ja läheisillesi!

Sydämelliset nimipäiväonnttelut vielä tässäkin vaarilta ja mummilta Eelikselle ja Miro, Eelille!

6.1 astetta lämmintyä siihen aikaan kun nousin. M-L kävi jo varahin - karanteenilaisten aikaan - kylällä kaupassa.

Aamupalaa ja kahvia. Luin Hesekielin kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin kävelemässä Tarvaalan suunnassa 8.3 km. Viileä tuuli.

Ruokaa ja kahvia.

Kävelin keskustaan ja siellä muutaman km:n urheilukentällä. Kävelin kotiin. Tänään 20.3 km kävelyä.

M-L seurasi netin kautta lähetystä Hetan kirkosta. Kahvia. Tulet takkaan. Kävin saunassa.

Siskoni, Pirjo, soitti illalla, että tätini - äidin sisko - kummitätini, oli kuollut tänä iltana ennen 19. Hänet oli ihan äskettäin siirretty Vanhainkotiin. Ikää hänellä oli jo liki 93 v. Niin poistui rukouslistaltamme yksi sukulaisemme. Mielessäni on kyllä hetki, jolloinka tätini rukoili perässäni syntisen rukouksen, jossa pyysi syntejään anteeksi ja Jeesusta tulemaan sydämeensä. Siitä ei ole kovin kauaa aikaa. Jumala yksin tietää kaiken. Anni-täti sai elää pitkän elämän. Siellä Korholan mummolassa, jossa hän sitten asui, saimme nauttia hänen runsaista tarjoiluistaan. Aina ne ovat pysäyttäviä ja historiallisia hetkiä tällaiset päivät. Yksi täti - äidin sisko - meillä vielä on. Sitä alamme olla me - minun ikäluokkani - niitä luultavammin ajasta seuraavaksi poistuvia. Mutta eihän se aina niin mene. Tärkeää meille kaikille on olla valmiina sitä hetkeä varten kun kutsu käy. Valmiina olemme silloin kun uskomme Jeesukseen henkilökohtaisena Vapahtajanamme ja Herranamme.

Tämään kristikunta viettää - muistaa - päivää, jolloin Jeesus vietti viimeistä iltaa opetuslastensa kanssa. Hän asetti ehtoollisen ja vietti ehtoollista heidän kanssaan. Hän rukoili pitkän rukouksen - Joh. 17 - opetuslastensa ja heidän kautta uskoontulleiden puolesta. Hän hikoili verta Getsemanessa, jossa Hänet vangittiin. Evankeliumeistahan voimme lukea tuon illan tapahtumia. Kiitos Jeesus, että valmistit meille pelastuksen käresimisesi ja kuolemasi kautta!

Seurasin Globaalia rukousiltaa TV7Plussasta klo 21 puolilleöin. Taitaa huomennakin tulla klo 21.

Siunausta!

Ps. "Sillä Herra on Henki, ja missä Herran henki on, siinä on vapaus" (2. Kor. 3:17)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti