20200414

14.4.

Tää tuntuu vähän niinkuin olis aina lauantai - tää karanteenissaolo. 4.0 plussalla kun uuteen aamuun astuttiin. Oli satanuty paksuhkon kerroksen lunta - ja hiljakseen sitä leijaili.
Aamupalaa ja kahvia. Kävin laittamassa "eläville" ruokaa ruokintapaikalle. Siellä kun orava etsi kovasti itselleen syötävää. Luin Hesekielin kirjaa. Kuuntelimme Terhi-Marjan lähettämän "päivän biisin" "vatsapista". Seurakuntalaisille s-postin kautta lähetetyn version mukana on myös Terhin kirjoittama lyhyt teksti. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Empä tätä kerskuen kerro. Se vain kuuluu elämään - ja sen tulee kuulua. Entäpä, jos se ei kuuluisi?

Kävin 15 km kävelylenkillä. Kävelin keskustaan. Siellä urheilukentällä 6 km. Sitten takaisin kotiin. Vähän väliä satoi lunta - hiutaleita tai ryynejä. Aurinkokin paistoi - joskus samaan aikaan lumisateen kanssa. Mukava kokea tällaistakin säätä.
Kohtasin urheilukentällä miehen, jonka sain johtaa Jeesuksen omaksi vuosia sitten - juuri sillä samaisella kentällä. Usko Jeesukseen on säilynyt. Hän on ollut, ensi tapaamisestamme alkaen tähän päivään asti, päivittäisenä rukousaiheenamme.

Laitoin takkaan tulen.

Ruokaa ja kahvia.

Uutisten lukemista ja seuraamista.

Iltapalaa ja kahvia.

"Liian helposti meistä tulee Saatanan valtakunnan edustajia, ja oman sydämemme rappiotilassa vain teeskentelemme harjoittavamme uskoa Jumalaan. Juuri siitä Paavali varoitti meitä. Silloin harjoitamme uskontoa, josta puuttuu voima. Saatamme ulkoisesti vaikuttaa vanhurskailta mutta sisimmässämme olemme kuolleita ja vailla Jumalan rakkautta. Olen itse kulkenut sen tien, ja varmasti vieläkin on jäljellä kursseja, joita minun on Jumalan koulussa läpäistävä, mutta Paavalin lailla olen varma, että Jumala on voimallinen pitämään kaiken, minkä hänen käsiinsä luovutan, siihen päivään saakka, kunnes saavun hänen luokseen kirkkauteen" (Carter Conlon, On aika rukoilla. Jumalan voima muuttaa kaiken, Kristillinen Kirja- ja Musiikkikustannus, KKJMK Oy 2020, s. 95).

Siunausta!

Ps. "Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan" (1. Tes. 4:14).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti